Ваучери за подарък


Ако искате да подарите бижу, но Ви е трудно да изберете или се колебаете какво би се харесало на получателката му, ваучерът е едно добро решение.
Предлагам 2 вида ваучери ( дигитални и ваучери на хартиен носител ) с три ценови възможности - 35 лв., 45лв. и 55 лв.
ОПИСАНИЕ:
1. Дигитални ваучери:

Дигиталните ваучери пристигат при вас по електронен път ( имейл или Фейсбук съобщение в зависимост от това къде сте направили поръчката). Ето някои от преимуществата им пред тези на хартиен ностител: 
- получавате ги преди да платите - можете да ги подарявате веднага (чрез Интернет) независимо колко километра ви делят в момента с получателката на подаръка. 
 - не заплащате транспортни разходи, за да ги получите.


2. Ваучери на хартиен носител:

Ваучерите са отпечатани върху гладък ламиниран картон. Притежават подаръчен плик, който служи за опаковка. 
Предимството им пред дигиталните е, че могат да бъдат поднесени лично като красив подарък.
Всички ваучери са валидни в рамките на 6 месеца от датата на издаване и с тях може да се закупи бижу от наличните в магазина) или по поръчка. 
Всеки ваучер притежава свой уникален номер, който губи своята валидност след изтичане на шестте месеца или след използване на ваучера в рамките на този период. 
При поръчка на налично бижу, получателят на ваучера е необходимо да предостави единствено този номер, като го изпрати в съобщение в магазина веднага след като поръча бижуто. 
Ако предпочита бижу по поръчка, може да се свърже с мен отново чрез съобщение тук или някой от алтенативните начини ( Фейсбук страницата; магазина или имейл - ven.rusinova@gmail.com) Срокът за изработка се уточнява допълнително.
КАК ДА ПОРЪЧАТЕ ВАУЧЕРА? Ваучерът може да се поръча в магазина по описания там начин.
Ако имате въпроси, моля, пишете ми! Формата за коментар или имейл са на Ваше разположение.