Как да поръчате?


Начините за поръчка са два:

1. Да ми пишете

  • Ако сте харесали мое бижу и бихте искали да го повторя;
  • Ако имате тоалет, който искате да допълните с точното бижу;
  • Ако имате нещо на ум и се надявате, че мога да го реализирам;
  • Ако искате даден модел в други размери или цвят;
  • Ако сте готови да почакате,
моля, пишете ми! За целта може да използвате формата за съобщения тук на сайта и да ми изпратите имейл със запитване на ven.rusinova@gmail.com
  Приемам и проверявам редовно за съобщения също във Facebook, където може да ме следите.

Няколко основни неща, които трябва да знаете:

1. Не всяко бижу може да бъде повторено.
2. За изработката на едно бижу обичайно са необходими около десет дена. Този срок включва поръчка на материали ( не винаги, но понякога се налага, тъй като се стремя да работя в малки серии и единични бройки, което не предполага запасяването с големи количества еднакви елементи), някои технологични нужди ( като съхнене на лепила, лакове и бои ) и др.
Въпреки това понякога се налага да чакате между 3 и 5 седмици, защото на моменти поръчките изпреварват възможностите ми. Така че ако обмисляте бижу за специален повод, не оставяйте поръчката за последния момент. Може да се наложи да ви откажа.
3. За поръчки над 150 лв. или по друго усмотрение ( например, влагане на редки материали или необичайно дълъг срок за изпълнение, зависещ от вас), ще е нужно предварително да заплатите капаро от 30% от стойността на поръчката. Това е приблизително сумата, която влагам под формата на материали в бижутата. Тя ще ви бъде приспадната от крайната цена, а на мен ще даде гаранция, че няма да загубя време и средства с поръчка, която няма да бъде потърсена.
4. Персонализирането на даден модел би могло да доведе до по-висока от обичайната цена на модела.
5. Бижу изработено по Ваша поръчка и съобразно Вашите индивидуални изисквания ( по обсъдени предварително конкретни детайли, с които и двете страни са дали съгласието си) НЕ подлежи на връщане ( съгласно чл.57, т.3 от Закона за защита на потребителите) 
Повече за начините на връщане и рекламации можете да прочетете в магазина

2. Да поръчате НАЛИЧНО БИЖУ чрез магазина ми

Ако искате да получите бижуто си бързо, това е вашият начин. Магазинът ми се намира в сайта 10fingers. Това е платформа, както вероятно знаете, чрез която различни автори могат да реализират свой виртуален магазин. Използвам я, тъй като все още не предлагам голяма наличност, за да “запълня” цял един сайт. За да пазарувате там е нужно да се регистрирате - процедура, която е лесна и отнема малко време.
Платформата дава възможност да изпращате съобщения до авторите. За всяка поръчка, както при всички онлайн магазини, получавате имейл с детайлите ѝ. В магазина си съм изложила подробна информация, както за бижутата, така и за начина на доставка, плащане и връщане.

Какво още трябва да знаете:

1. Старая се да обработвам поръчките в същия ден. Гарантирам изпращането им не по-късно от 3 РАБОТНИ ДЕНА след заявяването им.
2. Използвам услугите на “Еконт”  като доставката е за сметка на получателя.
3. Всяка поръчка е с опция за преглед преди плащане, което е наложено.
4. При поръчка направена в ПЕТЪЧЕН ДЕН можете да се възползвате от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до удобен за вас офис на Еконт.
Благодаря за отделеното време! Надявам се, че информацията ви е била от полза.
Поздрави,
Венета