Доставка

Старая се да обработвам и изпращам поръчките в същия ден. Гарантирам изпращането им не по-късно от 3 РАБОТНИ ДЕНА след заявяването им от страна на клиента чрез куриерска фирма "ЕКОНТ Експрес" до адрес на клиента или до офис на куриерската фирма.

  

Пратките пристигат на следващия ден след като бъдат изпратени.

 

Доставката е за сметка на купувача, а цената ѝ се изчислява автоматично от магазина преди финализиране на поръчката ви. Моля, забележете, че сумата е различна в зависимост от това дали доставката ще е до ваш адрес или до офис на Еконт, както и в зависимост от начина на плащане, който изберете.

Всяка поръчка на бижу от магазина направена в ПЕТЪЧЕН ДЕН получава БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до удобен за клиента офис на "Еконт". Изключение правят поръчките на бижута в промоция. За тях доставката е безплатна само при поръчка на промоционално бижу заедно с бижу с редовна цена.

 

Ако имате въпроси във връзка с изпращането на своята поръчка, моля, свържете се с мен чрез една от формите за контакт.

................................................................................................................................

Доставка до адреси извън България

Магазинът изчислява автоматично цената на доставката на територията на България.

Ако искате да получите бижу извън границите на България, моля, пишете ми в имейл, за да уточним начина на доставка и плащане, както и срока и цените на услугата.