Ваучер за подарък 35 лв.

Базова цена: 35,00 лв.

Ваучерът е отпечатан върху твърд и гладък ламиниран картон с размери 9 см / 13 см. Притежава подаръчен плик - опаковка.


Валиден е в рамките на 6 (шест) месеца от датата на издаване и с него може да се закупи бижу от наличните тук в магазина ( www.venetarusinova.com) или по поръчка.

Ваучерът може да се използва еднократно и не може да бъде връщан или заменян за неговата парична равностойност. Ако сумата на Вашата поръчка е по-висока от стойността на Вашия ваучер, ще трябва да заплатите само разликата в цената. Ако стойността на покупката е по-малка, разликата в цената не се възстановява.


Всеки ваучер притежава свой уникален номер, който губи валидността си след изтичане на шестте месеца или след използване на ваучера в рамките на този период. Номерът, заедно с името на подателя, получателя и датата се изписват на гърба на ваучера.


При използване на ваучера е необходимо да се предостави единствено този номер:

* При поръчка на налично бижу кодът се полълва в полето за промокодове, което се появява преди финализиране на поръчката.

* При поръчка за изработка на бижу, кодът се предоставя в хода на уговаряне на поръчката. Срокът за изработка също се уговаря допълнително като той не влиза в периода за валидност на ваучера (т.е. ако поръчате бижу за изработка в последния ден от валидността на ваучера, поръчката Ви ще бъде приета). Комуникацията се извършва по имейл - ven.rusinova@gmail.com

 

Ако желаете получателят и подателят да бъдат вписани преди изпращане, моля, оставете бележка на мястото за коментар към поръчката. В противен случай, полетета ще бъдат оставени празни и можете да ги попълните сами.

Доставката на ваучерите се извършва по описания в раздел "Доставка" начин.

Продуктът е успешно добавен в количката
35,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Доставката се извършва до всяка точка на България с куриерска фирма Еконт Експрес до техен офис или Ваш адрес.
Офисите на Еконт в страната можете да видите ето ТУК.Цената на доставката е за сметка на купувача и се изчислява автоматично от магазина. Доставката до офис на Еконт е около 4 лв, а доставка до адрес - около 7 лв.

Точната сума зависи от начина на плащане, който изберете - по банков път или с наложен платеж, както и от стойността на наложения платеж ( тъй като таксата на Еконт е процент от него).Старая се да обработвам и изпращам поръчките в същия ден, в който са направени. Гарантирам изпращането им не по-късно от 3 РАБОТНИ ДЕНА след заявяването им от страна на клиента.

Работното време на ЕКОНТ е от понеделни до петък от 9:00 до 18:00 часа и събота от 9:00 до 13:00, почивен ден неделя.
До някои по-малки населени места, куриерите доставят само в определени дни (можете да видите график за доставките до Вашето населено място, както и най-близкия до вас офис на Еконт от ТУК )

ВАЖНО:

Поръчаните бижута могат да стоят до 7 дни в Еконт.

След този срок пратката трябва да бъде върната обратно или по ваша молба може да остане, но в такъв случай ще дължите такса към Еконт за престоя.

 

ДОСТАВКА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ

Магазинът изчислява автоматично цената на доставката само за територията на България.

Ако искате да получите бижу извън границите на България, моля, пишете ми в имейл, за да уточним начина на доставка и плащане, както и срока и цените на услугата.