Ваучер за подарък 55 лв.

Базова цена: 55,00 лв.

Ако искате да подарите бижу, но Ви е трудно да изберете или се колебаете какво би се харесало на получателката му, ваучерът е едно добро решение.

Ваучерът е отпечатан върху твърд и гладък ламиниран картон с размери 9 см / 13 см. Притежава подаръчен плик, който служи за опаковка.


Валиден е в рамките на шест месеца от датата на издаване и с него може да се закупи бижу от наличните тук в магазина или по поръчка.


Всеки ваучер притежава свой уникален номер, който губи валидността си след изтичане на шестте месеца или след използване на ваучера в рамките на този период. Номерът, заедно с името на подателя, получателя и датата се изписват на гърба на ваучера.


При използване на ваучера е необходимо да се предостави единствено този номер:

* При поръчка на налично бижу кодът се полълва в полето за промокодове, което се появява преди финализиране на поръчката.

* При поръчка за изработка на бижу, кодът се предоставя в хода на уговаряне на поръчката. Срокът за изработка също се уговаря допълнително като той не влиза в периода за валидност на ваучера (т.е. ако поръчате бижу за изработка в последния ден от валидността на ваучера, поръчката Ви ще бъде приета). Комуникацията се извършва по имейл - ven.rusinova@gmail.com

 

Ако желаете получателят и подателят да бъдат вписани от мен преди изпращане, моля, оставете бележка на мястото за коментар към поръчката. В противен случай, полетета ще бъдат оставени празни и можете да ги попълните сами.

Доставката на ваучерите се извършва по описания в раздел "Доставка" начин.

Продуктът е успешно добавен в количката
55,00 лв.
Моля, изберете: