Обици " Розови пъпчици с верижка"

Базова цена: 50,00 лв.

Материали: Полимерна глина "Cernit", сребърни метални елементи (проба 925)

Големина на цветята: 0,8 см ( в най-широката част)/ 1,8 см ( вкл. металната част до халкичката)
Дължина на обиците ( без щифта) - 10,3 см

Описание: Обиците са уникат, изцяло ръчно изработени. Цветята от полимерна глина са ръчно моделирани, без употребата на калъпи.
Цветята са лакирани със специален висококачествен лак мат. Прикрепени са към сребърни основи с верижка и окомплектовани със силиконови накрайници.
Дължината на обиците може да се регулира като синджирчето се издърпа през дупката на ухото и виси както отпред, така и отзад. Обиците могат да се носят и в пълната им дължина като се използват силиконовите накрайници, с които са окомплектовани.
Опаковани са в красива подаръчна кутийка.

Продуктът е успешно добавен в количката
50,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Това бижу е част от колекция "Класика". Колекцията съдържа избрани бижута измежду най-често търсените. Бижутата се изработват ПО ПОРЪЧКА И НЕ СА НАЛИЧНИ.

Всички бижута от тази колекция се изработват и изпращат до 3 дена след поръчването им ( за работни дни се приемат дните от понеделник до петък с изключение на официалните празници на Република България) Ако например сте поръчали в петък, поръчката ще бъде изпратена най-късно във вторник, т. е. Вие ще я получите най-късно в сряда.

За да разберете какво се случва с Вашата поръчка, можете да влезете в профила си в магазина -> "Текущи поръчки". Там може да следите статусът на своята поръчка. Ето какво означават статусите:

 "Нова" - Поръчката е регистрирана в магазина.

"Потвърдена"  - Поръчката е видяна и се подготвя за изпращане.

 "Доставка" - Поръчката е изпратена и пътува към Вас.

"Завършена" - Поръчката е доставена и плащането Ви е получено от мен.

Специално за бижутата от колекция "Класика" има и статус "Очаквана наличност". Той означава, че изработвам бижутата.