Висящи обици "Череши"

Базова цена: 38,00 лв.

Материали: Полимерна глина "Cernit" и метални елементи цвят мед
Дължина на обиците: 6 см
Дължина на черешите ( с дръжките ): около 4 см

Описание: Обиците са уникат, изцяло ръчно изработени по авторски дизайн. Черешите от полимерна глина са в размери близки до реалистичните. Моделирани са ръчно без употребата на калъпи. Лакирани са със специален висококачествен лак гланц за по-голяма автентичност и здравина. Дръжките им са изработени от тел, облечена с полимерна глина.
Обиците са леки и удобни за носене. По желание могат да се поръчат със сребърна кукичка с доплащане - моля, изберете от опциите.

Опаковани са в красива подаръчна кутия.

Продуктът е успешно добавен в количката
38,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Това бижу е част от колекция "Класика". Колекцията съдържа избрани бижута измежду най-често търсените. Бижутата се изработват ПО ПОРЪЧКА И НЕ СА НАЛИЧНИ.

Всички бижута от тази колекция се изработват и изпращат до 3 дена след поръчването им ( за работни дни се приемат дните от понеделник до петък с изключение на официалните празници на Република България) Ако например сте поръчали в петък, поръчката ще бъде изпратена най-късно във вторник, т. е. Вие ще я получите най-късно в сряда.

За да разберете какво се случва с Вашата поръчка, можете да влезете в профила си в магазина -> "Текущи поръчки". Там може да следите статусът на своята поръчка. Ето какво означават статусите:

 "Нова" - Поръчката е регистрирана в магазина.

"Потвърдена"  - Поръчката е видяна и се подготвя за изпращане.

 "Доставка" - Поръчката е изпратена и пътува към Вас.

"Завършена" - Поръчката е доставена и плащането Ви е получено от мен.

Специално за бижутата от колекция "Класика" има и статус "Очаквана наличност". Той означава, че изработвам бижутата.