Общи условия за ползване

В онлайн магазина можете да намерите ръчно изработени авторски бижута. Бижутата се изработват в малки сериии или единствени бройки. Бижутата в магазина СА НАЛИЧНИ с изключение на бижутата  от колекция  "Класика", които се изработват и изпращат до 3 работни дена след като е направена поръчката.

За изработка на бижу по поръчка,  различно от бижутата в колекция "Класика", моля, използвайте една от писмените форми за контакт.

 

ЗАЯВЯВАНЕ НА ПОРЪЧКА:

За да направите поръчка е необходима регистрирация. Сайтът е безопасен и Вашите лични данни ще бъдат защитени.

 

Поръчка се прави по стандартния начин:

1. Избирате продукт/и и натискате бутона "Купи"

2. Отивате във виртуалната количка и натискате бутон "ПОРЪЧАЙ"

3. Попълвате данните си за доставка. Ако пазарувате за първи път е добре да попълните данните в профила си предварително, за да може да излизат автоматично при следващи поръчки.

4. При нужда оставяте коментар към поръчката и натискате бутон "Продължи".

5. Избирате начин на доставка ( до Ваш адрес или до офис на Еконт) и начин на плащане ( наложен платеж или плащане по банков път).

5. Финализирайте поръчката, чрез бутон "Поръчай". Ако сте избрали плащане по банков път, след финализиране на поръчката ще получите нобходимите данни за превода.

 

ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА:

Старая се да обработвам поръчките в същия ден. Гарантирам изпращането им не по-късно от 3 РАБОТНИ ДЕНА след заявяването им от страна на клиента чрез куриерска фирма "ЕКОНТ Експрес" до адрес на клиента или до офис на куриерската фирма.

 

Доставката е за сметка на купувача, а цената ѝ се изчислява автоматично от магазина преди финализиране на поръчката ви. Моля, забележете, че сумата е различна в зависимост от това дали доставката ще е до ваш адрес или до офис на Еконт, както и в зависимост от начина на плащане, който изберете.

Всяка поръчка на налично бижу направена в ПЕТЪЧЕН ДЕН получава БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до удобен за клиента офис на "Еконт". Изключение правят поръчките на бижута в промоция. За тях доставката е безплатна само при поръчка на промоционално бижу заедно с бижу с редовна цена.

 

Плащанията се извършват при получаване на поръчката ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ към куриерската услуга или по банков път, като в този случай пратките се изпращат след извършване на плащането.

 

При получаване имате право на преглед в присъствието на куриера или служителите в офиса на Еконт.

 

ВАУЧЕРИ ЗА ПОДАРЪК И ТАЛОНИ ЗА ОТСТЪПКА

В случай, че разполагате с ваучер за подарък или талон за отстъпка с валиден код и искате да го използвате, можете да го направите като при поръчка въведете номера на ваучера или талона в специалното поле за промокодове. То се намира преди финализиране на поръчката след попълване на всички други данни за плащане и доставка. 

 

ВРЪЩАНЕ НА БИЖУТАТА И РЕКЛАМАЦИИ:

Всяко бижу може да бъде върнато още при пристигането му при вас, в случай че при прегледа размислите.
Връщане на бижутата можете да направите и в рамките на 14 работни дена от датата на получаване, като транспортните разходи по връщането са за сметка на клиента.

 

Сумата от покупката ще Ви бъде възстановена в рамките на 14 дневен срок от връщането на бижутата и опаковката им в неповреден вид.

 

Бижу изработено по Ваша поръчка и съобразно Вашите индивидуални изисквания ( по обсъдени предварително конкретни детайли, с които и двете страни са дали съгласието си) НЕ подлежи на връщане ( съгласно чл.57, т.3 от Закона за защита на потребителите).

 

Всяко бижу подлежи на връщане при установен от потребителя дефект в момента на получаване на пратката. Моля, имайте предвид, че са възможни разлики в цветовете, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки. Те няма как да бъдат описани.
Поради спецификата на предлаганите продукти и начина на изработка (ръчна изработка), следва да се има предвид, че продуктите могат да се различават от показаните на снимките ( освен когато става дума за бижута изработени в една единствена бройка) и два напълно идентични продукта не могат да бъдат изработени.

 

Опаковам кутиите в защитно фолио. При връщане не очаквам да запазите целостта му, но всичко останало трябва да бъде върнато неповредено.

 

СРЕБРО И ЛИЦЕНЗИ:

Юридическата форма, под която работя, е "РУСИНОВИ 2016" ЕООД, със седалище гр. Русе.

Фирмата е регистрирана според изискванията на Валутния закон и има право да извършва сделки с благородни метали, което ви гарантира автентичността и качеството на среброто. Повече за това може да прочетете в блога.