Често задавани въпроси (FAQ)

?
Мога ли да получа поръчката си чрез друга куриерска фирма ( а не чрез Еконт Експрес)?

Не, към момента това е единствената куриерска фирма, с която работя.

?
Може ли бижуто да се опакова като подарък?

Всяко бижу, което ще намерите в магазина, има подаръчна кутийка завършена с панделка. Изключение правят някои извънгабаритни бижута, но и те пристигат в подаръчна опаковка -  текстилна торбичка като това е задължително указано в описанието към съответното бижу.

?
Изработвате ли бижута по поръчка?

Да, изработвам. Част от бижутата в магазина се изработват по поръчка - това са бижутата от колекция "Класика" . Всички бижута от тази колекция се изработват и изпращат до 3 дена след поръчването им.

Освен бижутата от тази колекция можете да поръчате и друго бижу по поръчка - стар модел, който сте виждали на страницата ми във Фейсбук или нещо, което си представяте. За целта е необходимо да ми пишете чрез имейл или Фейсбук съобщение. Така ще уточним възможностите и срокът за изработка. В тези случаи той може да варира според заетостта ми и поетите поръчки в момента на запитването. Моял имайте предвид, че минималният срок е 10 дена, но може да се наложи да почакате и повече от месец.

?
Кога ще пристигне поръчката, която направих?

Всяка поръчка се изпраща в рамките на три работни дни, след като е направена. Ако например сте поръчали в петък , поръчката ще бъде изпратена най-късно във вторник, т. е. Вие ще я получите най-късно в сряда.

За да разберете какво се случва с Вашата поръчка, можете да влезете в профила си в магазина -> "Текущи поръчки". Там може да следите статусът на своята поръчка. Той се изменя от "Нова" през "Потвърдена" ( това означава, че съм я видяла и ще я изпратя) и "Доставка" ( което означава, че е изпратена и пътува кум Вас) до "Завършена" ( моментът, когато разбера, че сте я получили).

 

?
Мога да ли да получа поръчката си по-рано от предвидения тридневен срок за изпращане?

Старая се да поддържам бързина и гъвкавост на услугата, така че по принцип е възможно. За по-голяма сигурност и уточняване на възможностите, може да ми се обадите на посочения телефонен номер за връзка.

?
От Русе съм - мога ли да получа поръчката си чрез лично предаване без куриер?

Винаги се радвам да се запозная с клиентите си на живо. За жалост, обаче, не винаги имам физическата възможност.

За да проверите дали можем да направим среща, моля да се обадите на посочения телефонен номер за връзка, за да направим уговорка. Необходимо е да се обадите поне 3 дена по-рано, за да мога да реагирам.

Въпреки желанието ми да услужа , моля, имайте предвид, че това НЕ Е официална услуга на магазина, т. е. няма гаранции за осъществяването на подобна среща. Ангажиментът ми е в рамките на описаното в общите условия на магазина.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас